Håndboldturnering for de fynske efterskoler 2016/17:

Henrik Møller fra Haaby Efterskole er ansvarlig for håndboldturneringen 2016/17, men I skal IKKE maile andet end resultaterne af kampene til mig!!
 
 
Der er 3 skoler, der alle stiller med både drenge- og pigehold i Kval-rækken, så afviklingen bliver som stævneform, hvor arrangørskolen sørger for dommere og har ansvaret for resultatformidlingen til mig. Send resultaterne på mail til henrikmoeller@hotmail.com, og jeg vil sørge for, at de bliver lagt på www.fynskeefterskoler.dk. Det er VIGTIGt, at ALLE resultater bliver sendt ind!!
 
1. pladsen i puljen giver adgang til DM, 2. pladsen giver en kval-kamp.

 

Spilformat:

 

 
For DM-rækken gælder:
 
Spilletid er 2x25 minutter ( det betyder at alle kampe skal afvikles 2x25!), og ellers afgøres puljen efter DHF's regler om pointlighed:
 
1) Opnåede point i indbyrdes kampe
2) Måldifferencen i indbyrdes kampe
3) Flest scorede mål i indbyrdes kampe
4) Måldifferencen i samtlige kampe
5) Flest scorede mål i samtlige kampe
6) Omkamp/e
 
Planen er at få spillet 2 runder inden jul og resten inden medio marts. Bemærk at arrangørskolen skal stille med dommere samt sørge for resultatformidlingen. Arrangørskolen bedes asap om at planlægge kampene, og hvis alle anvender en Doodle vil det gøre planlægningen lettere.
 
 
 
Skolerne arrangerer selv kampe og datoer. I denne række er der frit slag, dvs at der fx sagtens kan spilles mixkampe. Det er altså helt op til skolerne selv at aftale og afvikle kampene!!
Spilformatet aftaler I fra kamp til kamp.
 
Jeg håber, at vi får et godt håndboldår.
 
Med håndbold hilsner
 
Henrik Møller
Haarby Efterskole
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk